Stiftelsen Tunabergs Gemenskap

Stiftelsen Tunabergs gemenskap vill bevara och utveckla en levande gemenskap och ett meningsfullt sammanhang för människor i olika åldrar. Kvalitet, värdighet och välbefinnande är vägledande.

Stiftelsen Tunabergs gemenskap är en verksamhet utan vinstintresse. Eventuellt överskott återinvesteras i verksamhetens aktuella behov.

Tunaberg är ett särskilt boende med omtanke om hela människan. För att bo på boendet krävs att man blivit beviljad placering i särskilt boende av biståndshandläggare i kommunen. Vi har avtal med flera kommuner, bland annat med Södertälje. Om ni är nyfikna på boendet är ni välkomna att ta kontakt med oss så hjälper vi er vidare.

Boendet ligger fint centralt i Järna med gångavstånd till centrum. Trädgården och skogen ger en känsla av att befinna sig i naturen. Fastigheten är byggd av miljövänliga material och väggarna är laserade i harmoniska färger. Som boende har du din egen lägenhet och har tillgång till gemensamma utrymmen som ett trivsamt vardagsrum, kök, matsal och trädgården.

Hemsida: www.stiftelsentunaberg.se