Phoenixmottagningen i Järna

Phoenixmottagningen drivs i privat regi. Vi erbjuder antroposofiskt orienterad medicin och terapier, en integrativ medicin. Mottagningens medarbetare är legitimerade läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast och välutbildade terapeuter.

Du kan boka konsultationer hos barnläkare och allmänläkare och vi erbjuder terapier i form av rytmisk insmörjning, utvärtes behandlingar, medicinska bad, läkeeurytmi, metallfärgljusterapi, målning, sångterapi, biografisk samtalsterapi, specialpedagogisk rådgivning, sjukgymnastik med inriktning smärtbehandling och mental hälsa samt Feldenkrais.

Du bokar tid via e-post: bokning@phoenixmottagningen.nu eller via telefon: 0733-55 95 36.

Hemsida: www.phoenixmottagningen.nu

Information om föredrag och andra aktiviteter finns på Facebook under Phoenixmottagningen.

Mottagningens besöksadress är Vidarkliniken, 153 91 Järna

Varmt välkommen!

Stöd oss gärna genom att bli medlem i Phoenix, ideell förening 300 kr/år. Föreningens syfte är att tillhandahålla de yttre förutsättningar som mottagningen har. Det gäller att finansiera lokalkostnader, utrustning, inredning, reception och administrativa behov. Mejla till medlem@foreningenphoenix.se och ange namn och adress. Det går också bra att betala direkt på Bankgiro 5470-5371 eller med Swish till nummer 123 253 2307, ange mejladress!